24 Mayıs 2013 Cuma

yardım..

uykusuzluktan,yorgunluktan bayılmak üzereyim..evet çok güzel bir duygu,çok seviliyor hemde çok..ama çıldırtıyor gerçekten..napıcam hiç bilmiyorum..kucağımda sallıyorum,ayağımda sallıyorum,omzumda yatırıyorum,gezdiriyorum...her türlü şeyi denedim evet uyuyor uyumasına ama yatağına veya koltuğa bıraktığım anda kesiyomuşum gibi bağırıyor..ne yapacağımı şaşırdım ben..bir fikri,önerisi olan var mı?ne yapacağım ben böyle?



21 Mayıs 2013 Salı

mevlüt sabunumuz..

merhabalar..
biz sonunda 1 ayımızı doldurduk şükürler olsun..ama o 1 ay naıl geçti birde bana sorun :( şuan da bile kucağımda oğlum..saat gece 12..bu gaz problemi mahvetti bizi.en kötüsüde çaresizlik.derdi var görüyorum ama birşey yapamıyorum.allah yardımcımız olsun inşaallah..
aslında niyetim mevlütümüzle ilgili yazı hazırlamaktı ama bazı fotoğraflarım eksik onun için biraz erteleyeceğim..mevlütte misafirlerimize dağıtmak için hazırladığım sabunlar çok beğenilince bende sipariş almaya karar verdim ve burdan duyurmak istedim :)

işte sabunlarımız..


şimdilik tek model yapıcam eğer istek olursa başka kalıplarda alıcam..

13 Mayıs 2013 Pazartesi

hastane odası..

fırsat bu fırsat miniğim uyurken geliyim dedim :) keyifler nasıl?ben aslında çok uykusuzum uyku problemimiz var..sırt ağrısı çekiyorum,kendime hiç vakit ayıramıyorum ama ilginç olan kendimi yorgun hissetmiyorum..allah yardım ediyor çok şükür..

hastane odası süsleri için yazı yazacağımdan bahsetmiştim..işte onun için burdayım :) ama ne yazık ki yeterli fotoğraf yok..ablam odayı süsledikten sonra boş halde fotoğraf çekmeyi unutmuş..ben odaya geldikten sonra çekti ama onlarıda burada paylaşamıyorum..ama bütün hastane çalışanları çok beğendi,diğer servislerden odamızı görmeye gelenler oldu :) buda beni çok mutlu etti açıkçası ;)
hastane için  anne-oğul nevresim takımı istemiştim sağolsun anneciğim dikmişti..burada bahsetmiştim..ellerine sağlık anneannemiz :)
bunlarda benim hamilelik sürecimde yavaş yavaş hazırladıklarım..

 keçe bebeğimiz yine burada bahsetmiştim..hastaneye ziyaretimize gelenlere hediyemiz..bunlarda tavşanlı sepetimizdeydi ama fotoğraflanmamış :(
 hastane odamızın fotoğraflanan kısımları :) ikramlık mısır gevrekli,ballı çikolatalarımız,lohusa şerbeti ve şerbet bardaklarımız..

 ikramlık minik kurabiyelerimiz..

ayrıca benim ve oğlumun yatağıda mavi petek tül ve krafon kağıdından yaptım çiçekelrle süslenmişti..
ameliyattan çıkıp odaya geldiğimde odayı görüne inanamadım..gerçekten bu kadar sade ve güzel olacağını tahmin etmemiştim..ablama,anneme,kayınvalideme çok teşekkür ediyorum..hem oda için hemde yanımda oldukları için  hemde yardımları ve nazımızı çektikleri için :) seviyoruz sizleri..
sevgili adaşım, canım doktorum..keşke bütün doktorlar onun gibi olsa..9 ay boyunca zaten ne kadar iyi,güler yüzlü olduğunu görmüştük..ama doktorun ameliyattan sonra hastasını alnın öpmesi kadar rahatlatıcı,güzel birşey olabilir mi?ayrıca hastanedeki hemşirelerden bahsetmeden edemeyeceğim..hepsi çok iyi,çok güler yüzlüydüler..herkesten allah razı olsun..
yazının yarısındanitibaren miniğimle yazıyorum :) hissetti sanırım kendime vakit ayırdığımı :) müsadenizle biz kaçıyoruz..
(sırada mevlüt yazımız var inşaallahh )                                                                                                        sevgiler...

7 Mayıs 2013 Salı

bitkin anne..

yorgun,uykusuz,gün,saat,tarih kavramını tamamen unutmuş bir anne var karşınızda..hiç birşey yapamaz haldeyim..ev işi yapmayı bile özledim..ne gece uykumuz var ne gündüz..çok gazlı bir bebeğim var..var mı bir önerisi olan?


gerçekten bu haldeyim..sanırım uyuduğumu hissediyor,tam uykuya dalıyorum ve bir çığlıkla uyanıyorum korkuyla kalkıyorum susuyor :) halime güliyim mi ağlıyım mı hiç bilemiyorum..
hastane süslerimizle ilgili yazıyı en kısa zamanda yazmaya çalışacağım oğlum derin uyursa tabi ki :)
sevgiler hepinize dua edin bize lütfen :))