30 Aralık 2012 Pazar

hazırlıklar..

merhabalar canlar...
keyifler nasıl?ben bu aralar araştırma içerisindeyim..artık 24 haftayı doldurmuş bulunmaktayım..erkenden hazırlıklarımı tamamlamak istiyorum.hastane hediyeleri,mevlütte dağıtılacak hediyeler vs vs..ama araştırdıkça o kadar güzel şeyler çıkıyor ki karşıma hepsini yapmak istiyorum :) bir an önce karar verip ağırlaşmadan halletmeliyim..
neler neler çıkmış hayret ediyorum..bu ara sık sık takip ettiğim,neredeyse hergün tekrar tekrar baktığım 2 blog var..meleğineli ve elifinelizi..emekleri ve hayalgüçleri karşısında saygıyla eğiliyorum..
herşeyim el emeği olsun istiyorum..bunun içinde erkenden başlamam gerektiğini düşünüyorum..o kadar çok şey var ki listemde hangi birini ne zaman yapıcam çok merak ediyorum :) her türlü değişik fikirede açığım tavsiyelerinizi bekliyorum :) orjinal farklı şeyler olsun istiyorum..
bir sıkıntımda isim konusu..bir türlü isime karar veremiyoruz..eşim değişik,çok bilindik olmayan isim olsun istiyor bende değişik ama anlamlı olsun istiyorum..oğlumu artık adıyla sevmek istiyorum :)
aslında ben biraz ''eski'' düşünceliyim diyebilirim..bu konuların çok fazla dillendirilmesi taraftarı değilim,ilk öğrendiğimde annem,kayınvalidem ve eşim dışında kimseye söylemedim..3 aydan sonra öğrendi herkes bana kalsa daha da bekleyebilirdim ama anneanne ve babaannemiz dayanamadı :) ama mutluluğumu sizlerle paylaşmayı seviyorum bizbizeyiz sanki burada di mi ama ? :)
rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşaallah..tarifi yok..rabbim kimseye aratmasın ee hepimizide nazardan saklasın inşaallah :)
yeni yazılarda görüşmek üzere...
                                                sevgiler..

5 yorum:

  1. kolay gelsin canım...
    mutlu yıllar diliyorum..........

    YanıtlaSil
  2. allah tamamına erdirsin gerçekten dünyanın en güzel şeyi çocuk.Allah aratmasın.onlarla hayat daha güzel...

    YanıtlaSil
  3. merhaba canım,
    ben ahudemde yarışıyorum...
    oyuna ihtiyacım var, benim blogumda bana oy ver butonuna tıklayarak
    bana oy verirsen çok sevinirim...
    şimdeden teşekkürler...

    mutlu seneler...

    YanıtlaSil