24 Ağustos 2012 Cuma

facebook sayfam..

merhabalar :)
artık diktiklerimi paylaşacağım bir facebook sayfam var :) herkesi bekliyorum beni yalnız bırakmayın :)
şimdilik çok fazla fotoğraf eklemedim çünkü askıda hiç birşey belli olmuyor..prova mankeni yapıyım öyle fotoğraflamayı düşünüyorum..
dualarınızı bekliyorum :)

21 Ağustos 2012 Salı

bayram kombini..

mübarek ramazan ayınıda bitirdik.rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin,nice ramazanlara eriştirsin inşaallh..
bayram sonundan itibaren 1 ay içinde 6 günleri tutmak 1 seneyi oruçlu geçirmiş sevabı kazandırıyormuş.bayramdan sonra tutmak istiyorum allah nasip ederse inşaallah..
geçmiş bayramımız mübarek,kutlu,mutlu olsun inşaallah :) rabbim nice bayramlar nasip etsin inşaallah sevdiklerimizle,sağlıkla,mutlulukla inşaallah..ramazanda  da kombin yazısı yazmak istedim ama hiç fotoğraf çekilemedim.bayramın 1.günü de çekilemedim ama bugün eve gelince,ilk işim fotoğraf çekilmek oldu :) evden hep aceleyle çıktığımız için bir türlü fırsat bulamadım.

 1.gün kombini



etek belli olmuyor ama düz beli kemerli kloş etek,bluz da düz kravat yakalı bluza pelerin ekledim.kıyafet dikimi tamamen bana ait :)


2.gün kombini


dantel tunik burda dergisinin bir sayısında vardı hatta su yeşili dantelden yapılmıştı..bu tunik ve pantolonun dikimide tamamen bana ait :)

not:yakında facebook tayım..diktiklerimi orada paylaşıp satışa başlayacağım inşaallah şans dileyin bana :)



16 Ağustos 2012 Perşembe

saray limonatası..

merhabalar :)
ımmm şimdi fotoğrafı görünce canım çekti..ferah ferah buz gibi..
neden saray limonatası ne farkı var diyeceksiniz,bence bir farkı yok ama yeni evlendiğimde 'osmanlı yemekleri kursu'na gitmiştim onun için saray limonatası :)
kesinlikle tavsiye ederim sahurda bile çok iyi oluyor..imrendirmek gibi olmasın hakkınızı helal edin..
saray limonatası
4 tane limon
4 su bardağı su
6-7 kaşık şeker
2-3 dal taze nane

limon kabuklarını rendeliyoruz(limon kabuklarıyla nane yapraklarını havanda döversek daha lezzetli oluyormuş.benim havanım olmadığı için ben kabukları rendeledikten sonra nane yapraklarıyla beraber bıçakla iyice karışana kadar kıyıyorum)
üzerine limon suyu,şeker ve suyuda ekleyip şeker eriyene kadar karıştırıyoruz.bu şekilde biraz bekletiyorum ben tatlar iyice özleşsin diye fakat fazla bekletince limon kabuğu acılaştırıyor tadını.
daha sonra ince süzgeç,tülbent vs .. birşeyden süzüyoruz.şişeye doldurduktan sonra içine bir kaç yaprak nane atıyoruz..bekledikçe nanenin hoş bir tat verdiğini hissedeceksiniz..

ferah tatlar sevenlere tavsiye ederim,afiyet olsun :)
                                                      hayırlı sahurlar..

15 Ağustos 2012 Çarşamba

ilk siparişim..


ramazan gelecek geldi nasıl olacak derken bitti bile,rabbim nice ramazanlara eriştirsin hepimizi inşaallah..sahura kadar oturunca bol bol dikiş diktim ama ilk önce berilciğime diktiğim elbiseyle başlamak istiyorum benm için çok özel çünkü ilk siparişim..


dün verdim kargoya inşaallah berilin üzerinde de görürüm ve fotoğraflarını sizlerlede paylaşırım..
         hayırlı iftarlar,rabbim oruçlarımızı,dualarımızı kabul etsin inşaallah..

14 Ağustos 2012 Salı

çekiliş..

 

 Kuaybe Gider Tasarım şık tasarımlarından 3'ünü  Çatı Katı Blog takipçilerine hediye ediyor :) hediye kampanyasına katılmak için tıklayınız..

8 Ağustos 2012 Çarşamba

merhabalar..bugün bir çekiliş duyursuyla geldim..tasarımlarını çok beğendiğim ve sürekli takipte olduğum şüşütown etek çekilişi..buyrun burada
RSS

Şüşütown Tasarımı Etek Hediye Ediyoruz


Şüşütown ile kampanyamız başlamış bulunuyor. Bu tasarımlara bayılacağınıza eminim. Biz bayanlar tasarım ürünleri çok severiz kendimize verdiğimiz değerle de alakalı tabi  Bizde olan başka kimsede olmasın isteriz. Bu tasarımlar sizi de şımartacak.



Şimdi Şüşütown markasının ortaya çıkışına bakıyoruz.

"Sayın Şüşütown'ın, şallarının beğeni toplaması üzerine zihninde yanan ampülün hayatımıza yansımasıyla karşı karşıyayız. 'Neden sadece kendime üreteyim?' sorusuyla hayata geçen seri üretimi tabii ki "Şüşütown" markasıyla satılacak  

Arkadaşlar bir şal 49,90tl. Bunun içine kargo, kdv ve tüm vergiler dahildir. Devletten gizli iş yapıp kul hakkına girmemek adına faturalı ve tamamen yasal bir satışım var. Bilginize 

Bu arada şalların hepsi vual kumaştan, içlerinde parlak vual çeşitler de var. Yazlık ve serin tutar, ipek gibi sıcak havalarda bunaltmaz."





Aşağıdaki linklerden tasarımcıya ulaşmanız, önceki tasarımları incelemeniz ve zevkinize göre sipariş vermeniz mümkün.

http://susutown.blogspot.com/

http://www.facebook.com/SusutownSal

http://www.susutown.com/

http://twitter.com/susutownsal




Hediyemiz 1 kişiye çok şık bir etek. Üstteki resimde gördüğünüz etek kazanan kişinin bedenine göre yapılacak. Çok şık değil mi? Cıvıl cıvıl yaz eteği

Katılım Şartlarımız:
- Şüşütown blogunu izlemeye almanız(İzlemeye aldığınız nicki buraya yazın lütfen)
- Şüşütown facebook sayfasını beğeniniz ve sayfada paylaşılmış görsellerden birini duvarınızda paylaşınız.(Facebook profil linkinizi yorumda belirtin lütfen)
- Kampanyamızı facebook, twitter veya blogta görsel ile paylaşıp paylaşım linkini buraya yorum bırakmak.

- Şart olmamakla birlikte twitter hesabı olanlar Şüşütown'u twitterda takibe alırsa seviniriz

Kampanyamız 6-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecektir. Kargo ücreti Şüşütown'a aittir. Herkese bol şanslar...


hadi bakalım hepimize bol şanslar :)

6 Ağustos 2012 Pazartesi

huzur sokağı..

1-2 gün önce televizyonda yeni bir dizi reklamı gördüm.huzur sokağı..ne yalan söyleyeyim çok şaşırdım.
huzur sokağı bir solukta okuduğum bir kitaptı..başka hiç bir kitaptan bu kadar etkilenmedim..ne kadar da ağlamıştım sonunda..
çok önceden filmi olduğunu söylemişti annem.türkan şoray ve izzet günay oynamış,birleşen yollar..çok aradım ama cd sini bulamadım..sonra youtube dan buldum ve izledim..ama kitabın tadı bir başka tabiki..
şimdide atv de dizisi çekiliyormuş,reklamını gördüm inanamadım :) başrollerde kutsi,selin demiratar ve sinem öztürk varmış..merakla bekliyorum..öyle komik yazılar var ki internette hem güldüm hem de üzüldüm..''iki numaranın'' çok istediği bir diziymiş..''iki numara'' ne oluyor ya?
neyse..söylenecek çok şey var bu yorumlar için ama...ne diyeyim inşaallah kitaptaki gibi yansıtılır diziyede.
kitabı tekrar okumanın zamanı geldi diye düşünüyorum..okumayanlarada şiddetle tavsiye ediyorum..

3 Ağustos 2012 Cuma

bu halsizlik tembellik bende mi var sadece merak ediyorum?o kadar tembelim ki bu aralar anlatamam..elim kolum kalkmıyor.zaten sahura kadar oturuyorum yatıp kalkmak daha zor olduğu için..e tabi o saatte yatınca haliyle geç kalkıyorum..sürekli evdeyim dışarı çıkmak istemiyorum sıcaktan dolayı çünkü hemen tansiyonum düşüyor :( zaten normalde de tansiyonum düşük e üstüne açlık ve susuzlukta olunca iyice düşüyor bu sefer evden çıkmaya korkuyorum..ayy kendimi bi an yaşlanmış hissettim tansiyondan falan bahsedince :)
çarşı pazar dolaşmayı özledim ben yaaa..
zaten bu hafta eşim vardiyalı çalıştığından dolayı iftarda evde yoktu..annemle kayınvalideme bile çıkamadım tembellikten :) 2'si de çok yakın olduğu halde..ama klimamı açıyorum keyfi keyfi dikişimi dikiyorum nasıl giyinip evden çıkayım değil mi ama ? :) yinede gönülleri rahat etmedi hiç yalnız bırakmadılar beni sağolsunlar..
geçtiğimiz senelerde ramazanda nasıl çalışmışım anlayamıyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun özelliklede çalışanlara ve hergün evden çıkmak zorunda olanlara..
rabbim hepimizin oruçlarını kabul etsin inşaallah..
hayırlı sahurlar..