24 Şubat 2013 Pazar

destek..

merhabalar..
çoğunuz zeynep ablayı tanıyorsunuzdur..küçük bir destek istedi benden halkla ilişkiler müdürü blogerlardanmış belki tanırsınız asahhara..

                                      Kayra Filistin'de Mağaza Açtı


Son zamanlarda bayan giyimde, yurt içinde olduğu gibi, yurt dışında muhafazakar ve mütedeyyin hanımların talepleri arttıkça, onların taleplerine cevap veren firmalar da kendi mağazalarını açmaya başladı. Bayan giyimin en önemli temsilcilerinden olan Kayra; Yurt dışındaki açmış olduğu mağazalarından en büyüğünü, Ortadoğu’nun en dikkat çekici, en hareketli ve en kadim bölgesi olan Filistin'de açmıştır. 31 Ocak 2013 tarih itibariyle açılışı yapılan Filistin mağazasıyla Kayra Filistinli hanımların gönlünde taht kurdu.


Kayra Firmasının İhracat Müdürü Tahir Hamdan Filistin Mağazası ile ilgili şu bilgileri vermiştir; “ Kayra hem kurumsal, hem de dünya markası olma yolunda yatırımlarını, hız kesmeden sürdürmektedir. Bu anlamda plan ve program dâhilinde, münhal yerlerde mağaza açılışlarının gerçekleştirilmesi düşünülmektedir. Türkiye’de birçok satış noktası olmakla birlikte, dünyada başta Kuveyt olmak üzere, Suriye, Katar, Suudi Arabistan ve Irak’ta Kayra mağazası bulunmaktadır. Bununla birlikte Mısır, Hollanda, Fas, Almanya, Fransa, Belçika, Avustralya, İngiltere ve orta doğuda Ürdün, Lübnan ve çeşitli ülkelerde edinilen müşteriler, Kayra’yı satış noktası olarak temsil etmektedirler. ” şeklinde bilgi vermiştir.


Kayra Firması; 1992 yılında bayan manto, kaban ve pardösü üretimi ile hazır giyim sahasında çalışmaya başlayan firma, 1998 yılında Kayra Tekstil Ticaret Ltd Şti.’ni kurarak bayan takım, etek, pantolon, ceket, manto, kaban ve pardösü üretimi ile yelpazesini genişletmiştir.


2 yorum:

  1. Böyle güzel bir haberi kaçırmak olmazdı değil mi canım..
    Teşekkürler..

    YanıtlaSil