21 Ağustos 2012 Salı

bayram kombini..

mübarek ramazan ayınıda bitirdik.rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin,nice ramazanlara eriştirsin inşaallh..
bayram sonundan itibaren 1 ay içinde 6 günleri tutmak 1 seneyi oruçlu geçirmiş sevabı kazandırıyormuş.bayramdan sonra tutmak istiyorum allah nasip ederse inşaallah..
geçmiş bayramımız mübarek,kutlu,mutlu olsun inşaallah :) rabbim nice bayramlar nasip etsin inşaallah sevdiklerimizle,sağlıkla,mutlulukla inşaallah..ramazanda  da kombin yazısı yazmak istedim ama hiç fotoğraf çekilemedim.bayramın 1.günü de çekilemedim ama bugün eve gelince,ilk işim fotoğraf çekilmek oldu :) evden hep aceleyle çıktığımız için bir türlü fırsat bulamadım.

 1.gün kombini



etek belli olmuyor ama düz beli kemerli kloş etek,bluz da düz kravat yakalı bluza pelerin ekledim.kıyafet dikimi tamamen bana ait :)


2.gün kombini


dantel tunik burda dergisinin bir sayısında vardı hatta su yeşili dantelden yapılmıştı..bu tunik ve pantolonun dikimide tamamen bana ait :)

not:yakında facebook tayım..diktiklerimi orada paylaşıp satışa başlayacağım inşaallah şans dileyin bana :)



9 yorum:

  1. Madem bu kadar dikiyorsun da neden buralarda göremiyoruz acaba:) birde bayramda tamam ev ve dışarısı için ayrı hazırlıyoruz da birde günlük çıkartma başımıza be yav:)
    Hayırlı kazançlar dileyelim o halde..

    YanıtlaSil
  2. hep aklımda ama bir fırsat bulup fotoğraflayamadım en kısa zamanda facebook a eleyeceğim inşaallah..dantel tuniğim vardı bayram için dikmedim 2 gün ayrı kombin yapıyım dedim :) teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil
  3. gömlek kuaybe giderin koleksiyonunda vardı o galiba :) bende çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  4. evet vardı ama uzun zamandır buna benzer birşey istiyordum,bahar için güderiden trench dikmiştim yaz içinde hep aklımdaydı :)

    YanıtlaSil
  5. Süpersin valla. 1. kombine bayıldım.

    YanıtlaSil
  6. harika diktiklerin ilk kombindeki gömlek bence favori parça bol kazancın hayırlı kazancın olur inşallah

    YanıtlaSil
  7. amin inşaallah teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil