6 Ağustos 2012 Pazartesi

huzur sokağı..

1-2 gün önce televizyonda yeni bir dizi reklamı gördüm.huzur sokağı..ne yalan söyleyeyim çok şaşırdım.
huzur sokağı bir solukta okuduğum bir kitaptı..başka hiç bir kitaptan bu kadar etkilenmedim..ne kadar da ağlamıştım sonunda..
çok önceden filmi olduğunu söylemişti annem.türkan şoray ve izzet günay oynamış,birleşen yollar..çok aradım ama cd sini bulamadım..sonra youtube dan buldum ve izledim..ama kitabın tadı bir başka tabiki..
şimdide atv de dizisi çekiliyormuş,reklamını gördüm inanamadım :) başrollerde kutsi,selin demiratar ve sinem öztürk varmış..merakla bekliyorum..öyle komik yazılar var ki internette hem güldüm hem de üzüldüm..''iki numaranın'' çok istediği bir diziymiş..''iki numara'' ne oluyor ya?
neyse..söylenecek çok şey var bu yorumlar için ama...ne diyeyim inşaallah kitaptaki gibi yansıtılır diziyede.
kitabı tekrar okumanın zamanı geldi diye düşünüyorum..okumayanlarada şiddetle tavsiye ediyorum..

9 yorum:

  1. Asla kitaptaki gibi işleyemezler dahası ben çok çirkinleştireceklerini düşünüyorum malum dizilerle toplum yozlaştırılıp haramlar helalleştirilmeye çalışılıyor.
    Bende ilk 15 yaşında okumuştum bu kitabı hatta mümkünse ilk baskısı okunmalı zira sonrakilerde ilkinin tadını bulamıyorsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle aynı düşüncedeyim.ama bir yandan da yazara sormadan değişiklik yapamazlar diyedüşünüyorum,en azından ümit ediyorum..bu kitabın bende yeri o kadar ayrı ki saptırılmasından korkuyorum açıkçası..

      Sil
  2. Evet inşAllah kitaptaki gibi yansıtırlar diziye. Kutsi'nin oyunculuğunu seviyorum başrolede yakışır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk bakışta bende yakıştırdım kutsiyi..bakalım izleyip göreceğiz :)

      Sil
  3. Lisedeyken kaç defa okudum hatırlamıyorum:) Geçenlerde bi daha elime aldım sarmadı biraz çocukça geldi, demek ki büyümüşüm dedim:) Ama kitap elbetteki çok manevi bir şuur ile yazılıp büyük hizmetler etmiştir.Filmi izlemiştim komikçeydi biraz ; inşallah yeni film iyi olur,hayırlısı bakalım görelim:)

    YanıtlaSil
  4. bir an önce başlamasını bekliyorum o maneviyat yansıtılacak mı diye..

    YanıtlaSil
  5. nedense bende kutsiyi cok yakıstırdım bilale... benimde tek güvencem sule yüksel.. sanırım abuk sabuk bir müdahaleye izin vermez insaallah.. bu ülkenin "2 numaralı" kısmı olarak hadi bakalım diyorum..

    YanıtlaSil
  6. şule yüksele güveniyoruz :) bende hadi bakalım diyorum ablacım :) merakla bekliyorum..

    YanıtlaSil
  7. bende kitabı okumaya başladım ama bakalım saracak mı :)

    YanıtlaSil