19 Kasım 2012 Pazartesi

doğum günü..

Yine yeniden merhabalar :) bu ara üst üste yazı hazırlamaya başladım bu vesileylede sık sık görüşüyoruz hoşuma gitti bu benim :)
geçtiğimiz hafta annemlerin belçika dan misafirleri vardı..babamın amcasının oğlu..varlıklarından hep haberimiz vardı,babamda uzun zaman önce 1 kere gitmişti ama yüzyüze hiç tanışma imkanımız olmamıştı..iyi ki gelmişler biz onarı çok sevdik..
1 hafta gibi kısa bir süre kaldılar,mümkün olduğunca gezdirdik misafirlerimizi..bir akşamda ben yemeğe aldım.ama ne yazıkki fotoğraf çekmeyi unutmuşuz :( yaza tekrar gelcekler inşaallah o zaman telafi ederiz..
çarşamba günüde eşimin doğum günüydü..babam program yaptı ve bizi lastik-iş sendikası sosyal tesislerine yemeğe götürdü..artık dışarda yemek yiyeceğimiz için başka bir yere gitmez olduk sanki evimizin bahçesi gibi oldu :) sendika başkanının tavsiyesi üzerine kuzu tandır sipariş vermişti babam.1-2 gün önce sipariş vermek gerekiyormuş..gerçekten çok lezzetliydi izmitte olanlara ve yolu izmite düşünlere kesinlikle tavsiye ediyorum :)




 kuzu tandır..



fotoğrafları tek tek açıklamama gerek yok sanırım yeterince konuştum zaten :) tadında bırakalım di mi?
                                      güzel günlerde,güzel haberlerle buluşmak üzere..

8 yorum:

  1. tandır çok lezzetli görünüyorr..afiyetler olsun

    YanıtlaSil
  2. ben kuzu tandır gördüm sanırım...
    çok severim...
    afiyet olsun...

    YanıtlaSil
  3. blogunuzu tesadüf eseri buldum bloglar arası dolaşırken hemen izleyici oldum(bende beklerim ) bana çok keyifli geldi bu blog :) vee o tandır afiyetler olsun ne diyelim :),sevgiler

    YanıtlaSil
  4. esinizin dogum gunu kutlu olsun.tandirda harika gozukuyor.afiyet olsun.

    YanıtlaSil